Kalender uitgegeven door Stichting 'De Overijsselse Molen' in 2007. Voorkant laat de verschillende illustraties van de maanden zien. Januari: pelmolen te Rijssen Februari: watermolen 'De Oldemeule' te Hengelo Maart: paaltjasker in de Kop van Overijssel en diverse afbeeldingen van verschillende molens, koningspillen en waterraderen April: houtzaagmolen, de 'Bolwerksmolen' te Deventer Mei: korenmolen en molens verwerkt in schilderkunst door de jaren heen. Juni: koren-pelmolen 'de Westermolen' te Dalfsen Juli: watermolen 'De Oostendorper Watermolen' te Haaksbergen Augustus: molen 'de Passiebloem' te Zwolle September: beltmolen en weer een overzicht van verschillende molens, waaronder een topmolen, een spinnekop, een grondzeilern en een windmotor, maar ook een standerdkast te Usselo. Oktober: achtkantige stellingmolen 'Houdt Braef Stant' te Welsum November: watermolen te Delden December: watermolen te Singraven.
Kalender uitgegeven door Stichting 'De Overijsselse Molen' in 2007. Voorkant laat de verschillende illustraties van de maanden zien. Januari: pelmolen te Rijssen Februari: watermolen 'De Oldemeule' te Hengelo Maart: paaltjasker in de Kop van Overijssel en diverse afbeeldingen van verschillende molens, koningspillen en waterraderen April: houtzaagmolen, de 'Bolwerksmolen' te Deventer Mei: korenmolen en molens verwerkt in schilderkunst door de jaren heen. Juni: koren-pelmolen 'de Westermolen' te Dalfsen Juli: watermolen 'De Oostendorper Watermolen' te Haaksbergen Augustus: molen 'de Passiebloem' te Zwolle September: beltmolen en weer een overzicht van verschillende molens, waaronder een topmolen, een spinnekop, een grondzeilern en een windmotor, maar ook een standerdkast te Usselo. Oktober: achtkantige stellingmolen 'Houdt Braef Stant' te Welsum November: watermolen te Delden December: watermolen te Singraven. x
Informatie over afbeelding of scan x
Titel:
Jaar van de molens 2007 ;
Beschrijving:
Kalender uitgegeven door Stichting 'De Overijsselse Molen' in 2007. Voorkant laat de verschillende illustraties van de maanden zien.

Januari: pelmolen te Rijssen

Februari: watermolen 'De Oldemeule' te Hengelo

Maart: paaltjasker in de Kop van Overijssel en diverse afbeeldingen van verschillende molens, koningspillen en waterraderen

April: houtzaagmolen, de 'Bolwerksmolen' te Deventer

Mei: korenmolen en molens verwerkt in schilderkunst door de jaren heen.

Juni: koren-pelmolen 'de Westermolen' te Dalfsen

Juli: watermolen 'De Oostendorper Watermolen' te Haaksbergen

Augustus: molen 'de Passiebloem' te Zwolle

September: beltmolen en weer een overzicht van verschillende molens, waaronder een topmolen, een spinnekop, een grondzeilern en een windmotor, maar ook een standerdkast te Usselo.

Oktober: achtkantige stellingmolen 'Houdt Braef Stant' te Welsum

November: watermolen te Delden

December: watermolen te Singraven.
Rechthebbende:
Historisch Centrum Overijssel
Formaat:
lengte 30 centimeters x breedte 30 centimeters
Atlantisnummer:
KAL026
Uw bestand wordt voorbereid, een moment geduld alstublieft.