Aanvulling fotomateriaal BesierBruiloftsportret van Christina Magaretha Besier en Jhr. Fredrik Beelaerts van Blokland. Volgens opschrift achterop de foto is de dame rechts van het bruidspaar Antonia Catharina (Cato) Besier, de dame links van het bruidspaar Clara Frederica Beelaerts van Blokland. Portret is genomen in de hal van een woonhuis.
Aanvulling fotomateriaal BesierBruiloftsportret van Christina Magaretha Besier en Jhr. Fredrik Beelaerts van Blokland. Volgens opschrift achterop de foto is de dame rechts van het bruidspaar Antonia Catharina (Cato) Besier, de dame links van het bruidspaar Clara Frederica Beelaerts van Blokland. Portret is genomen in de hal van een woonhuis. x
Informatie over afbeelding of scan x
Datering:
1912-10-10 - 1912-10-10
Titel:
Aanvulling fotomateriaal Besier
Datering eind:
1912-10-10
Datering begin:
1912-10-10
Adres:
Deventer, Brink 23
Formaat:
22 x 15,5 cm
Fotograaf:
(Johan Christiaan) J.C. Reesinck;
Beschrijving:
Bruiloftsportret van Christina Magaretha Besier en Jhr. Fredrik Beelaerts van Blokland. Volgens opschrift achterop de foto is de dame rechts van het bruidspaar Antonia Catharina (Cato) Besier, de dame links van het bruidspaar Clara Frederica Beelaerts van Blokland. Portret is genomen in de hal van een woonhuis.
Opmerking:
foto is opgeplakt op karton
Aanvraagnummer:
10_FK13_1 :
Uw bestand wordt voorbereid, een moment geduld alstublieft.