Province D' Overyssel Titel rechtsboven. Kaart opgesteld in het Frans. Lijkt afkomstig uit een atlas of serie, vanwege de vermelding van een nummer vijf, rechtsboven. Nulmeridiaan van Parijs af te leiden uit de meridiaan van vier graden, die is aangegeven midden op het blad. Linksonder een schaalstok in Rijnlandse roeden en uren gaans. Geeft allen provincie Overijssel en de kustlijn van de Zuiderzee weer. De provincienamen in het Frans. Provinciegrenzen zijn met gekleurde rand aangegeven evenals de zoom tussen binnen- en buitenkader. Sommige steden en Ommerschans in rood gekleurd., Na 1815 Schaalstok linksonder, in Rijnlandse roeden en uren gaans. Randen geelgekleurd. Noorden boven.
Province D' Overyssel Titel rechtsboven. Kaart opgesteld in het Frans. Lijkt afkomstig uit een atlas of serie, vanwege de vermelding van een nummer vijf, rechtsboven. Nulmeridiaan van Parijs af te leiden uit de meridiaan van vier graden, die is aangegeven midden op het blad. Linksonder een schaalstok in Rijnlandse roeden en uren gaans. Geeft allen provincie Overijssel en de kustlijn van de Zuiderzee weer. De provincienamen in het Frans. Provinciegrenzen zijn met gekleurde rand aangegeven evenals de zoom tussen binnen- en buitenkader. Sommige steden en Ommerschans in rood gekleurd., Na 1815 Schaalstok linksonder, in Rijnlandse roeden en uren gaans. Randen geelgekleurd. Noorden boven. x
Informatie over afbeelding of scan x
Datering:
Na 1815
Titel:
Province D' Overyssel
Beschrijving:
Titel rechtsboven. Kaart opgesteld in het Frans. Lijkt afkomstig uit een atlas of serie, vanwege de vermelding van een nummer vijf, rechtsboven. Nulmeridiaan van Parijs af te leiden uit de meridiaan van vier graden, die is aangegeven midden op het blad. Linksonder een schaalstok in Rijnlandse roeden en uren gaans. Geeft allen provincie Overijssel en de kustlijn van de Zuiderzee weer. De provincienamen in het Frans. Provinciegrenzen zijn met gekleurde rand aangegeven evenals de zoom tussen binnen- en buitenkader. Sommige steden en Ommerschans in rood gekleurd. Schaalstok linksonder, in Rijnlandse roeden en uren gaans. Randen geelgekleurd. Noorden boven.
Datering opm.:
Nawkeurige datering niet mogelijk, maar na 1815, omdat vanaf dat jaar Koninkrijk Hannover grensde aan Nederland.
Downloadbaar:
Ja
Beschrijving vervolg:
Schaalstok linksonder, in Rijnlandse roeden en uren gaans. Randen geelgekleurd. Noorden boven.
Datering:
Na 1815
Schaal:
1:500.000
Formaat:
Kaartbeeld 19x25 cm; kaartblad 24x31 cm
Oud nummer:
5; OIK_023
Uw bestand wordt voorbereid, een moment geduld alstublieft.