Das Drostamt Twenthe und Haarbergen nro 629 Titel van de kaart linksboven. Blijkens aanbiedingsbrief verkoper is de kaart afkomstig uit de atlas van F.J.J. Reilly. Nulmeridiaan van Ferro. Links onder schaalstokken voor grote Duitse mijlen en Hollandse mijlen. Titel, schaalstokken en een opmerking rechtsonder in het Duits. Hoogtevoorstelling met schrapjes. Het gebied van Twente is lichtgeel en de administratieve grenzen zijn geel ingekleurd. Haaksbergen geschreven als Haarbergen. Als aankoopsom 150 in potlood opgeschreven. , 1800 Schaalstokken in Duitse meilen op een graad en in Hollandse Meilen op een graad. Coördinaten in de randen. Noorden boven.
Das Drostamt Twenthe und Haarbergen nro 629 Titel van de kaart linksboven. Blijkens aanbiedingsbrief verkoper is de kaart afkomstig uit de atlas van F.J.J. Reilly. Nulmeridiaan van Ferro. Links onder schaalstokken voor grote Duitse mijlen en Hollandse mijlen. Titel, schaalstokken en een opmerking rechtsonder in het Duits. Hoogtevoorstelling met schrapjes. Het gebied van Twente is lichtgeel en de administratieve grenzen zijn geel ingekleurd. Haaksbergen geschreven als Haarbergen. Als aankoopsom 150 in potlood opgeschreven. , 1800 Schaalstokken in Duitse meilen op een graad en in Hollandse Meilen op een graad. Coördinaten in de randen. Noorden boven. x
Informatie over afbeelding of scan x
Datering:
1800
Titel:
Das Drostamt Twenthe und Haarbergen nro 629
Beschrijving:
Titel van de kaart linksboven. Blijkens aanbiedingsbrief verkoper is de kaart afkomstig uit de atlas van F.J.J. Reilly. Nulmeridiaan van Ferro. Links onder schaalstokken voor grote Duitse mijlen en Hollandse mijlen. Titel, schaalstokken en een opmerking rechtsonder in het Duits. Hoogtevoorstelling met schrapjes. Het gebied van Twente is lichtgeel en de administratieve grenzen zijn geel ingekleurd. Haaksbergen geschreven als Haarbergen. Als aankoopsom 150 in potlood opgeschreven. Schaalstokken in Duitse meilen op een graad en in Hollandse Meilen op een graad. Coördinaten in de randen. Noorden boven.
Datering opm.:
Datering gebaseerd op literatuur
Downloadbaar:
Ja
Beschrijving vervolg:
Schaalstokken in Duitse meilen op een graad en in Hollandse Meilen op een graad. Coördinaten in de randen. Noorden boven.
Datering:
1800
Opmerking:
Zie: Kretschmer, I., Förflinger, J., Wawrik, F. 'Enzyklopädie der Kartographie, Lexicon zur Geschichte der Kartographie. Band 2 M-Z' (Wenen : Franz Deuticke, 1986) 656. Zie: kaartnummer 21a in deze toegang. Aankoop OBD van G.T. Hartong te Enschede op 3 februari 1987 (aanbiedingsbrief)
Schaal:
1:200.000
Formaat:
Kaartbeeld: 21x27 cm; kaartblad 30x46 cm
Oud nummer:
629; OIK-021
Uw bestand wordt voorbereid, een moment geduld alstublieft.