Carte des environs de Zutphen et de Deventer Kaart lijkt afkomstig uit boek of atlas. Titel midden onder. Nulmeridiaan ten opzichte van de westpunt van Ferro, echter niet zeker omdat er geen gehele graadwaarden zijn vermeld. De waarde van 20' in het benedenkader staat twee eenheden teveel naar links. Schaalstokken links- en rechtsonder van respectievelijk Franse- en Nederlandse mijlen. Beslaat het gebied tussen Elspeet en Holten, Wijhe en Zutphen. Regionamen in het Frans. Uniforme perspectivische hoogteweergave (zogenaamde molshopen). Met de hand ingekleurd de provinciegrens, water, heuvels, bossen, moerassen en steden. Rechts onder binnen het buitenkader het bladnummer 5. Rechtsonder in potlood 150. Verticale vouw in het midden en schuine vouwen rechts- en linksonder., achttiende eeuw Schaalstokken links en rechts van titel: links: Echelle d'une Lieues, Comunnes de France en rechts: Echelle d'une demie Lieues. Communes dHollande. Coördinaten in de randen. Randen geelgekleurd. Noorden boven.
Carte des environs de Zutphen et de Deventer Kaart lijkt afkomstig uit boek of atlas. Titel midden onder. Nulmeridiaan ten opzichte van de westpunt van Ferro, echter niet zeker omdat er geen gehele graadwaarden zijn vermeld. De waarde van 20' in het benedenkader staat twee eenheden teveel naar links. Schaalstokken links- en rechtsonder van respectievelijk Franse- en Nederlandse mijlen. Beslaat het gebied tussen Elspeet en Holten, Wijhe en Zutphen. Regionamen in het Frans. Uniforme perspectivische hoogteweergave (zogenaamde molshopen). Met de hand ingekleurd de provinciegrens, water, heuvels, bossen, moerassen en steden. Rechts onder binnen het buitenkader het bladnummer 5. Rechtsonder in potlood 150. Verticale vouw in het midden en schuine vouwen rechts- en linksonder., achttiende eeuw Schaalstokken links en rechts van titel: links: Echelle d'une Lieues, Comunnes de France en rechts: Echelle d'une demie Lieues. Communes dHollande. Coördinaten in de randen. Randen geelgekleurd. Noorden boven. x
Informatie over afbeelding of scan x
Datering:
achttiende eeuw
Titel:
Carte des environs de Zutphen et de Deventer
Beschrijving:
Kaart lijkt afkomstig uit boek of atlas. Titel midden onder. Nulmeridiaan ten opzichte van de westpunt van Ferro, echter niet zeker omdat er geen gehele graadwaarden zijn vermeld. De waarde van 20' in het benedenkader staat twee eenheden teveel naar links. Schaalstokken links- en rechtsonder van respectievelijk Franse- en Nederlandse mijlen. Beslaat het gebied tussen Elspeet en Holten, Wijhe en Zutphen. Regionamen in het Frans. Uniforme perspectivische hoogteweergave (zogenaamde molshopen). Met de hand ingekleurd de provinciegrens, water, heuvels, bossen, moerassen en steden. Rechts onder binnen het buitenkader het bladnummer 5. Rechtsonder in potlood 150. Verticale vouw in het midden en schuine vouwen rechts- en linksonder. Schaalstokken links en rechts van titel: links: Echelle d'une Lieues, Comunnes de France en rechts: Echelle d'une demie Lieues. Communes dHollande. Coördinaten in de randen. Randen geelgekleurd. Noorden boven.
Datering opm.:
Datering is een schatting
Downloadbaar:
Ja
Beschrijving vervolg:
Schaalstokken links en rechts van titel: links: Echelle d'une Lieues, Comunnes de France en rechts: Echelle d'une demie Lieues. Communes dHollande. Coördinaten in de randen. Randen geelgekleurd. Noorden boven.
Datering:
achttiende eeuw
Schaal:
1: 120.000
Formaat:
Kaartbeeld: 21x26cm; kaartblad 23x35cm
Oud nummer:
5; 150
Uw bestand wordt voorbereid, een moment geduld alstublieft.