Seigneurie d'Over-Yssel Kaart met titel linksonder. Afkomstig uit boek of atlas. Nulmeridiaan onbekend, twee graden oost van Ferro. Schaalstok in mijlen rechtsonder. Beslaat Overijssel en een klein deel van het aanliggende gebied. Regionamen in het Frans. Grenzen van administratieve instellingen zijn handmatig ingekleurd met gekleurde rand. Verso: twee witte strookjes papier waarvan op één met potlood '95' staat genoteerd; ook in potlood geschreven 'Sectie Gemeente' (?). De kaart is rechtsboven genummerd met 26. Onderaan rechter marge staat in manuscript 'Legater' (?) en rechtsboven '115'. In het midden een verticale vouw., Achttiende eeuw Schaalstok Lieues. Coördinaten in de randen. Noorden boven.
Seigneurie d'Over-Yssel Kaart met titel linksonder. Afkomstig uit boek of atlas. Nulmeridiaan onbekend, twee graden oost van Ferro. Schaalstok in mijlen rechtsonder. Beslaat Overijssel en een klein deel van het aanliggende gebied. Regionamen in het Frans. Grenzen van administratieve instellingen zijn handmatig ingekleurd met gekleurde rand. Verso: twee witte strookjes papier waarvan op één met potlood '95' staat genoteerd; ook in potlood geschreven 'Sectie Gemeente' (?). De kaart is rechtsboven genummerd met 26. Onderaan rechter marge staat in manuscript 'Legater' (?) en rechtsboven '115'. In het midden een verticale vouw., Achttiende eeuw Schaalstok Lieues. Coördinaten in de randen. Noorden boven. x
Informatie over afbeelding of scan x
Datering:
Achttiende eeuw
Titel:
Seigneurie d'Over-Yssel
Beschrijving:
Kaart met titel linksonder. Afkomstig uit boek of atlas. Nulmeridiaan onbekend, twee graden oost van Ferro. Schaalstok in mijlen rechtsonder. Beslaat Overijssel en een klein deel van het aanliggende gebied. Regionamen in het Frans. Grenzen van administratieve instellingen zijn handmatig ingekleurd met gekleurde rand. Verso: twee witte strookjes papier waarvan op één met potlood '95' staat genoteerd; ook in potlood geschreven 'Sectie Gemeente' (?). De kaart is rechtsboven genummerd met 26. Onderaan rechter marge staat in manuscript 'Legater' (?) en rechtsboven '115'. In het midden een verticale vouw. Schaalstok Lieues. Coördinaten in de randen. Noorden boven.
Datering opm.:
Datering gebaseerd op informatie uit 1990 van het voormalige Provinciaal Overijssels Museum.
Downloadbaar:
Ja
Beschrijving vervolg:
Schaalstok Lieues. Coördinaten in de randen. Noorden boven.
Datering:
Achttiende eeuw
Schaal:
1:550.000
Formaat:
Kaartbeeld 20x28 cm; kaartblad 22x30 cm
Oud nummer:
95; 26; 115; OIK_018
Uw bestand wordt voorbereid, een moment geduld alstublieft.