Ditio | Trans-isulana 1 kaart. Ongekleurd. Met dingspel-indeling in Drenthe uit de kaart van Pijnacker van 1634. Onderaan gesigneerd: Joannes Janssonius excud. In een cartouche links een Notularum explicatio met Latijnse en Nederlandse tekst., 1636 Coordinaten in de randen. Westen boven. Wapenschild Overijssel boven in titelcartouche. Schaalstok in cartouche linksonder 2 Miliaria Germanica communia [= 5,1 cm.]. Kompasroos in de Zuiderzee.
Ditio | Trans-isulana 1 kaart. Ongekleurd. Met dingspel-indeling in Drenthe uit de kaart van Pijnacker van 1634. Onderaan gesigneerd: Joannes Janssonius excud. In een cartouche links een Notularum explicatio met Latijnse en Nederlandse tekst., 1636 Coordinaten in de randen. Westen boven. Wapenschild Overijssel boven in titelcartouche. Schaalstok in cartouche linksonder 2 Miliaria Germanica communia [= 5,1 cm.]. Kompasroos in de Zuiderzee. x
Informatie over afbeelding of scan x
Datering:
1636
Titel:
Ditio | Trans-isulana
Beschrijving:
1 kaart. Ongekleurd. Met dingspel-indeling in Drenthe uit de kaart van Pijnacker van 1634. Onderaan gesigneerd: Joannes Janssonius excud. In een cartouche links een Notularum explicatio met Latijnse en Nederlandse tekst. Coordinaten in de randen. Westen boven. Wapenschild Overijssel boven in titelcartouche. Schaalstok in cartouche linksonder 2 Miliaria Germanica communia [= 5,1 cm.]. Kompasroos in de Zuiderzee.
Beschrijving vervolg:
Coordinaten in de randen. Westen boven. Wapenschild Overijssel boven in titelcartouche. Schaalstok in cartouche linksonder 2 Miliaria Germanica communia [= 5,1 cm.]. Kompasroos in de Zuiderzee.
Datering:
1636
Drukker:
Janssonius
Uitgever:
J. Janssonius
Schaal:
1:300.000
Formaat:
38 x 49 cm.
Oud nummer:
496; KC RAO 67
Uw bestand wordt voorbereid, een moment geduld alstublieft.