Over-IJsel 1 kaart. De drostambten ingekleurd. Titel op een steen links onder. Het wapen van Overijssel achter een schaap is ingekleurd; daaromheen een landman, een herder met schapen en een visser. Kaartbeeld lijkt afgesneden., 1744 Coordinaten in de randen. Noorden boven. Kompasroos in de Zuiderzee. In blauw de wegen van Deventer naar het oosten.
Over-IJsel 1 kaart. De drostambten ingekleurd. Titel op een steen links onder. Het wapen van Overijssel achter een schaap is ingekleurd; daaromheen een landman, een herder met schapen en een visser. Kaartbeeld lijkt afgesneden., 1744 Coordinaten in de randen. Noorden boven. Kompasroos in de Zuiderzee. In blauw de wegen van Deventer naar het oosten. x
Informatie over afbeelding of scan x
Datering:
1744
Titel:
Over-IJsel
Beschrijving:
1 kaart. De drostambten ingekleurd. Titel op een steen links onder. Het wapen van Overijssel achter een schaap is ingekleurd; daaromheen een landman, een herder met schapen en een visser. Kaartbeeld lijkt afgesneden. Coordinaten in de randen. Noorden boven. Kompasroos in de Zuiderzee. In blauw de wegen van Deventer naar het oosten.
Beschrijving vervolg:
Coordinaten in de randen. Noorden boven. Kompasroos in de Zuiderzee. In blauw de wegen van Deventer naar het oosten.
Datering:
1744
Drukker:
TirionJ. de Groot
Uitgever:
I. Tirion
Schaal:
1:300.000
Formaat:
31 x 41 cm.
Oud nummer:
Overijssel 24; Wijnbeek 518; K842
Uw bestand wordt voorbereid, een moment geduld alstublieft.