Terug naar het overzicht

Open voor bezoek op afspraak

Vanaf dinsdag 2 juni gaan de deuren van onze studiezalen in Deventer en Zwolle weer open. We bieden u graag een prettig en veilig bezoek en hebben daarom een aantal maatregelen genomen.

Veel documenten zijn digitaal in te zien zoals via het bouwdossier-loket en onze archieftoegangen. Zijn de documenten die u zoekt niet digitaal in te zien, dan bent u van harte welkom op onze studiezalen.

Bezoek alleen op afspraak en reserveer stukken vooraf
Vanaf 2 juni zijn de studiezalen weer open voor bezoek op afspraak op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. Om een veilig bezoek te garanderen laten wij maximaal 6 bezoekers tegelijk toe op de studiezaal in Zwolle, en 4 bezoekers op de studiezaal in Deventer.

Plan tijdig een afspraak in, dit kan op de contact-pagina.

Bereid uw bezoek zo goed mogelijk voor. Reserveer stukken vooraf vanuit huis om deze op de studiezaal in te zien. Meer informatie over het reserveren van stukken.

Blijf thuis als u, of een huisgenoot, zich ziek voelt. Wacht met het plannen van een bezoek tot de klachten weg zijn.

Studiezaal
Voor uw bezoek aan de studiezaal in Deventer kunt u zich melden via de intercom bij de personeelsingang aan de zijkant van het gebouw, tegenover Klooster 3. Een medewerker zal de deur voor u openen. Voor een bezoek aan de studiezaal in Zwolle kunt u zich melden bij de medewerker achter de balie.

Kom alleen en neem enkel de tijd die nodig is voor uw bezoek.

Was na binnenkomst uw handen en droog deze goed voordat u de studiezaal betreedt, de handbibliotheek raadpleegt en de door u gereserveerde archiefstukken aanraakt.

Op de studiezaal, bij de balie, de koffiehoek en bij de toiletten staan informatieborden en wordt met vloerstickers de te bewaren afstand aangegeven. Volg de aangegeven aanwijzingen op de informatieborden en de instructies van onze medewerkers.

Maatregelen
Houd afstand van elkaar en was regelmatig uw handen. Bij de computers en toetsenborden liggen reinigingsdoekjes. Alle beschikbare werkplekken worden regelmatig gereinigd en gedesinfecteerd.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.