Terug naar het overzicht

Open voor bezoek op afspraak

De deuren van onze studiezalen in Deventer en Zwolle zijn weer open. We bieden u graag een prettig en veilig bezoek en hebben daarom een aantal maatregelen genomen. Veel documenten zijn als scan in te zien of op te vragen via het bouwdossier-loket en onze archieftoegangen. Zijn de documenten die u zoekt niet als scan beschikbaar, bent u van harte welkom om een afspraak te maken om onze studiezalen te bezoeken. Deze zijn open op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Maatregelen:

  • Maak online een afspraak om de studiezaal te bezoeken
  • Reserveer stukken voorafgaand aan uw bezoek. Dit kan met behulp van het nummer op uw bezoekerspas via onze archieftoegangen. Meer informatie hierover vindt u op de pagina ‘Archiefonderzoek
  • Heeft u nog géén bezoekerspas om archiefstukken mee aan te vragen? Vraag dan eerst een pas aan via contacthco@historischcentrumoverijssel.nl
  • Kom alleen en kom niet eerder dan de begintijd van uw gemaakte afspraak. Wij laten maximaal 6 bezoekers tegelijk toe op de studiezaal in Zwolle en 4 bezoekers op de studiezaal in Deventer. Het dragen van een mondkapje is verplicht.
  • Blijf thuis als u, of een huisgenoot, zich ziek voelt. Wacht met het plannen van een nieuw bezoek tot de klachten weg zijn

Studiezaal
Meld u bij binnenkomst bij de medewerker achter de balie. Was uw handen en droog deze goed voordat u de studiezaal betreedt, de handbibliotheek raadpleegt en de door u gereserveerde archiefstukken aanraakt.

Alle beschikbare werkplekken worden regelmatig gereinigd. Bij de computers en toetsenborden liggen extra reinigingsdoekjes.

Op de studiezaal, bij de balie, de koffiehoek en bij de toiletten staan informatieborden en wordt met vloerstickers de te bewaren afstand aangegeven. Volg de aangegeven aanwijzingen op de informatieborden en de instructies van onze medewerkers.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.