Terug naar het overzicht

MijnStadMijnDorp gelanceerd!

Het is zover! MijnStadMijnDorp is vernieuwd! In 2020 bestaat het platform MijnStadMijnDorp 10 jaar. De hoogste tijd om het eens goed onder de loep te nemen en dit hebben we uitgebreid gedaan met een gebruikersonderzoek. De resultaten uit dit onderzoek zijn de basis voor de bouw van de nieuwe website, in zowel functionaliteiten als vormgeving. Hierbij is een belangrijke wijziging doorgevoerd: OnderzoekOverijssel en MijnStadMijnDorp zijn samengevoegd tot één website.

Dit maakt het nog makkelijker om snel te vinden wat u zoekt en zijn er naast foto’s, thema’s en verhalen nog meer bijzondere items zoals kranten, bidprenten, tijdschriften en Akten van de Burgerlijke Stand om door heen te bladeren.

De oplevering van de nieuwe MijnStadMijnDorp website is in twee delen opgesplitst. Met de eerste oplevering staat er een prachtig vernieuwde werkende website met doorzoekbare data je klaar. In de tweede oplevering, die gepland staat voor eind oktober, worden o.a. het forum en de invoerformulieren meegenomen, zodat er aan de “voorkant” nieuwe verhalen etc. kunnen worden toegevoegd.

Ga snel naar www.mijnstadmijndorp.nl om de nieuwe website te bewonderen, en klik op het nieuwsbericht voor meer informati

Vragen over dit bericht? Neem contact met ons op via info@mijnstadmijndorp.nl

Kopfoto: Boerenbruiloft, Beeldbank Heemkunde Ootmarsum e.o.