Duik in het Overijssel van toen! Via onderstaande zoekbalk kunt u direct door onze collecties zoeken, dit kan bijvoorbeeld op trefwoord, toegangscode, locatie, periode of gebruik de filteropties. Wilt u eerst meer uitleg over hoe het zoeken in de archieven en collecties werkt? Bekijk dan de pagina archiefonderzoek, bouwdossiers of beeld en geluid.

Uw zoekacties: Antoni Vecquemans
>
Persoon+
Overige
Zoektips!

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

 
 
Schepenakte52 Ritmeester van de cavalarie Vecquemans meldt het overlijden van een ruiter van zijn esquadron afkomstig uit Doetinchem, nalatend een zoontje van 12 zonder familie van een der ouders. Vecquemans vraagt daarom opname van het kind in het arme kinderhuis. Besluit: provisoren van het kinderhuis krijgen toestemming het kind op te nemen, mits aangetoond kan worden middels bewijstukken van de geringe nalatenschap van de ouders., 16 mei 1726
Aktedatum:
16 mei 1726
Request:
Ritmeester van de cavalarie Vecquemans meldt het overlijden van een ruiter van zijn esquadron afkomstig uit Doetinchem, nalatend een zoontje van 12 zonder familie van een der ouders. Vecquemans vraagt daarom opname van het kind in het arme kinderhuis. Besluit: provisoren van het kinderhuis krijgen toestemming het kind op te nemen, mits aangetoond kan worden middels bewijstukken van de geringe nalatenschap van de ouders.
Soort akte:
gasthuisplaats
Besluit:
Ja
Bladzijde:
317
Toegangsnummer:
0691 Schepenen en Raad van de stad Deventer, periode Republiek
Inventarisnummer:
22b

Ga
Bestanden
thumbnail
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS