Duik in het Overijssel van toen! Via onderstaande zoekbalk kunt u direct door onze collecties zoeken, dit kan bijvoorbeeld op trefwoord, toegangscode, locatie, periode of gebruik de filteropties. Wilt u eerst meer uitleg over hoe het zoeken in de archieven en collecties werkt? Bekijk dan de pagina archiefonderzoek, bouwdossiers of beeld en geluid.

Uw zoekacties: Locaties Overijssel
Locaties Overijssel ( Historisch Centrum Overijssel (HCO) )
>
Locatie
Overige

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

beacon
 
 
Kaart
585-KD001429 Zwolle 95 b (3) Kopie van een topografische kaart van het oostelijk deel van de binnenstad van Zwolle, vanaf de lijn Spiegelstraat - Kromme Jak, met huisnummers. Parkeerterreinen op het eiland, het Broerenkerkplein, het Bethlehemkerkplein, de Nieuwe Markt en bij het Gouverneurshuis (dat pas in 1985 is afgebroken) dat op deze kaart uit 1979 al niet meer staat.

Verder worden vermeld: de vijvers en vitrines in de Diezerstraat en het politiebureau aan het Groot Wezenland.LET OP: bij het eventueel bestellen van een digitale kopie zijn er vanwege het formaat extra kosten aan verbonden., 1979
Datering:
1979
Titel:
Zwolle 95 b (3)
Beschrijving:
Kopie van een topografische kaart van het oostelijk deel van de binnenstad van Zwolle, vanaf de lijn Spiegelstraat - Kromme Jak, met huisnummers. Parkeerterreinen op het eiland, het Broerenkerkplein, het Bethlehemkerkplein, de Nieuwe Markt en bij het Gouverneurshuis (dat pas in 1985 is afgebroken) dat op deze kaart uit 1979 al niet meer staat.

Verder worden vermeld: de vijvers en vitrines in de Diezerstraat en het politiebureau aan het Groot Wezenland.LET OP: bij het eventueel bestellen van een digitale kopie zijn er vanwege het formaat extra kosten aan verbonden.
Datering:
1979
Adres:
Zwolle, [geen straatnaam]
Eigenaar:
Historisch Centrum Overijssel
Drukker:
Gemeente Zwolle
Schaal:
1:500
Formaat:
breedte blad 100 centimeters x hoogte blad 150 centimeters
Oud nummer:
NL_ZlHCO_1214
Organisatie: Historisch Centrum Overijssel (HCO)
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS