Duik in het Overijssel van toen! Via onderstaande zoekbalk kunt u direct door onze collecties zoeken, dit kan bijvoorbeeld op trefwoord, toegangscode, locatie, periode of gebruik de filteropties. Wilt u eerst meer uitleg over hoe het zoeken in de archieven en collecties werkt? Bekijk dan de pagina archiefonderzoek, bouwdossiers of beeld en geluid.

Uw zoekacties: Locaties Overijssel
Locaties Overijssel ( Historisch Centrum Overijssel (HCO) )
>
Locatie
Overige

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

beacon
 
 
Kaart
416-KD001368 Hattem 320 Kopie van een topografische kaart van Hattem en het gebied ten oosten ervan. De kaart is verkend in 1865 en 1883 en gedeeltelijk herzien in 1914. Kribben in de IJssel, de kleine steenoven in de buitenwaarden bij Schelle is verdwenen, die Harculo is fors uitgebreid. Stopplaatsen aan de spoorweg naar Deventer t.h.v. Harculo en bij Ittersum, rangeerterrein bij het Engelse Werk. Veel wegen zijn verhard of halfverhard. Poldermolens bij het Apeldoors Kanaal tussen Hattem en Berghuizen, die tussen Oldeneel en Harculo is verdwenen. Papiermolen Berghuzien is een papierfabriek geworden, de Korenmolen bij Lenthe is verdwenen., 1917
Datering:
1917
Titel:
Hattem 320
Beschrijving:
Kopie van een topografische kaart van Hattem en het gebied ten oosten ervan. De kaart is verkend in 1865 en 1883 en gedeeltelijk herzien in 1914. Kribben in de IJssel, de kleine steenoven in de buitenwaarden bij Schelle is verdwenen, die Harculo is fors uitgebreid. Stopplaatsen aan de spoorweg naar Deventer t.h.v. Harculo en bij Ittersum, rangeerterrein bij het Engelse Werk. Veel wegen zijn verhard of halfverhard. Poldermolens bij het Apeldoors Kanaal tussen Hattem en Berghuizen, die tussen Oldeneel en Harculo is verdwenen. Papiermolen Berghuzien is een papierfabriek geworden, de Korenmolen bij Lenthe is verdwenen.
Datering:
1917
Adres:
Zwolle, [geen straatnaam]
Hattem (Gld), [geen straatnaam]
Opmerking:
Zie ook - KD001367 in deze toegang.416
Schaal:
1:25000
Formaat:
breedte blad 42 centimeters x hoogte blad 30 centimeters
Oud nummer:
NL_ZlHCO_1214
Organisatie: Historisch Centrum Overijssel (HCO)
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS