Duik in het Overijssel van toen! Via onderstaande zoekbalk kunt u direct door onze collecties zoeken, dit kan bijvoorbeeld op trefwoord, toegangscode, locatie, periode of gebruik de filteropties. Wilt u eerst meer uitleg over hoe het zoeken in de archieven en collecties werkt? Bekijk dan de pagina archiefonderzoek, bouwdossiers of beeld en geluid.

Uw zoekacties: titel
Beeldbank Gemeente Deventer ( Stadsarchief Deventer )

Hulp bij uw onderzoek
De informatie in deze website is zeer divers en bedoeld voor mensen met een belangstelling voor historisch of genealogisch onderzoek.
Wij trachten de informatie zo eenvoudig mogelijk te houden, maar beseffen ook dat de aard van de informatie soms wel enige studie of historische inzicht vereist.

Zoeken en bladeren

 • Bladeren
  De meest eenvoudige manier van werken is het zoeken te starten zonder zoekterm. U kunt dan bladeren door alle aanwezige toegangen.
 • Eenvoudig zoeken
  Wilt u een specifieker resultaat dan adviseren wij u te starten met één zoekterm. Het resultaat dat u krijgt voldoet aan de zoekterm. U kunt het resultaat verder verkleinen door meerdere zoektermen op te geven.
 • Uitgebreid zoeken
  Kiest u voor uitgebreid zoeken dan kunt u afhankelijk van de situatie meerdere zoekvelden invullen, waarna het resultaat zal voldoen aan de specifieke zoekactie. In iedere veld kunnen meerdere zoektermen worden ingevuld.
 • Zoektermen combineren
  Zoektermen worden gecombineerd De zoekfunctie voegt automatisch "en" toe tussen de verschillende zoekmogelijkheden die worden gebruikt. Zo kunnen 'zoeken met alle woorden' en 'zoeken met één van de woorden' worden gecombineerd.
 • Booleaanse operatoren
  Normaal worden meerdere zoektermen altijd gecombineerd met AND. U kunt bij het zoeken in een zoekveld ook gebruik maken van de Booleaanse operatoren: NOT en OR. De zoekacties met NOT beperken het zoekresultaat, terwijl OR veel meer resultaten oplevert.
  OR wordt vooral geadviseerd bij een bekende variatie op de schrijfwijze, bijvoorbeeld:
  - Den Haag OR ’s-Gravenhage
  - Vereeniging OR Vereniging
 • Woordcombinatie
  Wilt u zoeken met een woordcombinatie in een vaste volgorde (bijv. Vereniging tot behoud van natuurmonumenten), zet deze woorden dan "tussen aanhalingstekens".

Verfijnen
In de meeste gevallen zal naast het zoekresultaat een mogelijkheid tot verfijnen worden aangeboden. Verfijnen kan bijvoorbeeld op archiefdienst of materiaalsoort, maar in andere gevallen op plaats en straat. Dit is afhankelijk van het archiefmateriaal dat geselecteerd is.

Sorteren
De resultaten staan gesorteerd in een standaard sortering. Dit kan per toegang verschillend zijn. In de meeste gevallen kan voor een andere sortering worden gekozen.

>
Zoektermen

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

 • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
 • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
 • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

beacon
63.532 afbeeldingen
sorteren op:
 
 
Pagina: 1
 • vorige | 
 • 1 | 
 • 2 | 
 • 3 | 
 • 4 | 
 • 5 | 
 • 6 | 
 • 7 | 
 • 8 | 
 • ... | 
 • volgende
2481 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Familie-album van fam. Drijver met diverse ...
 
 
Inventaris
23. Aanvulling 2014 vanuit SIED
Fotoalbum
2481 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Familie-album van fam. Drijver met diverse gebeurtenissen.40-jarig jubileum van Thomassen en Drijver op 9-12-1959. Opening hoofdkantoor op 08-12-1959. Bezoek van Hare Majesteit Koningin Juliana aan bedrijf Deventer Centrum op 06-05-1958. Verloving Henk en Bobie in September 1958. Trouwdag Peter en Josje in Juli 1959. Op de foto's o.a. hr. en mevr. Drijver, Ridder de Vanderschueren (commissaris der koningin), hr. Hietink, Baronesse van Pallandt, maker van de buste van Frits Drijver in het hoofdkantoor. Jaap Breuker, Iskjen ter Haar, Nico Bolkestein, diverse familie-foto's van de familie Drijver.
Datering:
1958-05-06 - 1959-12-08
Titel:
Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Familie-album van fam. Drijver met diverse gebeurtenissen.
Datering eind:
1959-12-08
Formaat:
24 x 19 cm.
Datering:
1958-05-06-1959-12-08
Beschrijving vervolg:
Op de foto's o.a. hr. en mevr. Drijver, Ridder de Vanderschueren (commissaris der koningin), hr. Hietink, Baronesse van Pallandt, maker van de buste van Frits Drijver in het hoofdkantoor. Jaap Breuker, Iskjen ter Haar, Nico Bolkestein, diverse familie-foto's van de familie Drijver.
Datering begin:
1958-05-06
Oud nummer:
666
Beschrijving:
40-jarig jubileum van Thomassen en Drijver op 9-12-1959. Opening hoofdkantoor op 08-12-1959. Bezoek van Hare Majesteit Koningin Juliana aan bedrijf Deventer Centrum op 06-05-1958. Verloving Henk en Bobie in September 1958. Trouwdag Peter en Josje in Juli 1959. Op de foto's o.a. hr. en mevr. Drijver, Ridder de Vanderschueren (commissaris der koningin), hr. Hietink, Baronesse van Pallandt, maker van de buste van Frits Drijver in het hoofdkantoor. Jaap Breuker, Iskjen ter Haar, Nico Bolkestein, diverse familie-foto's van de familie Drijver.
Aanvraagnummer:
10_SK12_1 : 1417 : 2481
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
2485 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's van afscheid heer F.A. DrijverDiverse foto's van ...
 
 
Inventaris
23. Aanvulling 2014 vanuit SIED
Fotoalbum
2485 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's van afscheid heer F.A. DrijverDiverse foto's van de feestelijkheden. Op Deventer Zuid was een grote hal feestelijk ingericht waar het afscheid met de stafleden feestelijk werd gevierd. Door enkele personeelsleden werd de heer Drijver toegesproken. O.a. de heer ter Haar, de heer B. Meyer. Onder de aanwezigen o.a. Piet Feenstra, Cees de Gram, Wim Zwepink, Henk Osterveld, Jilderda, B. Meyer, H. Bakker Schut, Jan Veldhoen, T. Kedde, hr. Verschuren, Tineke de Klein, Riet Eggink-te Velde.
Datering:
1962-01-01 - 1962-12-31
Titel:
Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's van afscheid heer F.A. Drijver
Datering eind:
1962-12-31
Formaat:
29 x 44 cm
Datering:
1962-01-01-1962-12-31
Beschrijving vervolg:
Onder de aanwezigen o.a. Piet Feenstra, Cees de Gram, Wim Zwepink, Henk Osterveld, Jilderda, B. Meyer, H. Bakker Schut, Jan Veldhoen, T. Kedde, hr. Verschuren, Tineke de Klein, Riet Eggink-te Velde.
Datering begin:
1962-01-01
Oud nummer:
684
Beschrijving:
Diverse foto's van de feestelijkheden. Op Deventer Zuid was een grote hal feestelijk ingericht waar het afscheid met de stafleden feestelijk werd gevierd. Door enkele personeelsleden werd de heer Drijver toegesproken. O.a. de heer ter Haar, de heer B. Meyer. Onder de aanwezigen o.a. Piet Feenstra, Cees de Gram, Wim Zwepink, Henk Osterveld, Jilderda, B. Meyer, H. Bakker Schut, Jan Veldhoen, T. Kedde, hr. Verschuren, Tineke de Klein, Riet Eggink-te Velde.
Aanvraagnummer:
10_SK12_2 : 1417 : 2485
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
43 The Photographic Album. Van Groningen en Van Delden: Portretalbum met leren omslag, bevat cartes-de-visites van ...
 
 
Inventaris
Beeldmateriaal
Fotoalbum
43 The Photographic Album. Van Groningen en Van Delden: Portretalbum met leren omslag, bevat "cartes-de-visites" van verschillende fotografen (meest van wed. J van Koningsveld), portretten van families zoals Van Delden, Van Groningen, Stoffel, Coldewey, e.a. Incomplete lijst met namen van afgebeelde personen aanwezig. Bevat ook grotere zogenaamde kabinetkaarten van klassieke componisten zoals Mozart, Bach, Schubert, etc.
Materiaal:
Album
Auteursrechthouder:
Historisch Centrum Overijssel - vestiging Deventer
Rechthebbende:
Historisch Centrum Overijssel - vestiging Deventer
Formaat:
29 x 24 cm
Datering opm.:
eind 19e eeuw
Categorie:
collectie albums
Adres:
Deventer,
Oud nummer:
ALB50
Beschrijving:
Portretalbum met leren omslag, bevat "cartes-de-visites" van verschillende fotografen (meest van wed. J van Koningsveld), portretten van families zoals Van Delden, Van Groningen, Stoffel, Coldewey, e.a. Incomplete lijst met namen van afgebeelde personen aanwezig. Bevat ook grotere zogenaamde kabinetkaarten van klassieke componisten zoals Mozart, Bach, Schubert, etc.
Fotograaf:
Wed. J. van Koningsveld, Deventer Boterstraat
Opmerking:
nr 52, 53, 64 en 65 (potloodnr in album) betreft Nina van Koningsveld, dochter van fotograaf J. van Koningsveld en Lucie Blachet, die later als Weduwe van Koningsveld de fotozaak voortzette.
Aanvraagnummer:
10_SK6_1 : 1365 : 43
Bekijk archieftoegang:
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
2482 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's van een feestelijke gebeurtenis van de Hr. en ...
 
 
Inventaris
23. Aanvulling 2014 vanuit SIED
Fotoalbum
2482 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's van een feestelijke gebeurtenis van de Hr. en mevr. Drijver.Reportage van een feest van de familie Drijver.
Datering:
1945-01-01 - 1950-12-31
Titel:
Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's van een feestelijke gebeurtenis van de Hr. en mevr. Drijver.
Datering eind:
1950-12-31
Formaat:
35 x 25 cm.
Datering:
1945-01-01-1950-12-31
Datering begin:
1945-01-01
Oud nummer:
656
Beschrijving:
Reportage van een feest van de familie Drijver.
Aanvraagnummer:
10_SK12_2 : 1417 : 2482
Digitale bestanden:
Alleen te raadplegen in de studiezaal bij de archiefdienst.
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
2490 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's ter gelegenheid van opening Carle. C. Conway ...
 
 
Inventaris
23. Aanvulling 2014 vanuit SIED
Fotoalbum
2490 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's ter gelegenheid van opening Carle. C. Conway Laboratorium.Foto's van de feestelijke opening en toespraken van diverse genodigden. Bijeenkomst van raad van commissarissen ivm commissarissen vergadering. Personen aanwezig o.a. de heren J.A. Thomassen (T en D), Weinburg (CCC), Carl C. Conway (CCC), D. Sampson (Metal Box), D. Brough (Metal Box), F.A. Drijver (T en D), J. Wagener (T en D), F. Welsch (T en D), J.H. Lugt (T en D), R. Barlow (Metal Box), Petin (Carnaux), de Clerck, (de Clerck), F. Walch (Duwey Almey), mevr. Drijver.
Datering:
1952-01-01 - 1952-12-31
Titel:
Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's ter gelegenheid van opening Carle. C. Conway Laboratorium.
Datering eind:
1952-12-31
Formaat:
32 x 25 cm
Datering:
1952-01-01-1952-12-31
Beschrijving vervolg:
Personen aanwezig o.a. de heren J.A. Thomassen (T en D), Weinburg (CCC), Carl C. Conway (CCC), D. Sampson (Metal Box), D. Brough (Metal Box), F.A. Drijver (T en D), J. Wagener (T en D), F. Welsch (T en D), J.H. Lugt (T en D), R. Barlow (Metal Box), Petin (Carnaux), de Clerck, (de Clerck), F. Walch (Duwey Almey), mevr. Drijver.
Datering begin:
1952-01-01
Oud nummer:
653
Beschrijving:
Foto's van de feestelijke opening en toespraken van diverse genodigden. Bijeenkomst van raad van commissarissen ivm commissarissen vergadering. Personen aanwezig o.a. de heren J.A. Thomassen (T en D), Weinburg (CCC), Carl C. Conway (CCC), D. Sampson (Metal Box), D. Brough (Metal Box), F.A. Drijver (T en D), J. Wagener (T en D), F. Welsch (T en D), J.H. Lugt (T en D), R. Barlow (Metal Box), Petin (Carnaux), de Clerck, (de Clerck), F. Walch (Duwey Almey), mevr. Drijver.
Aanvraagnummer:
10_SK11_8 : 1417 : 2490
Digitale bestanden:
Alleen te raadplegen in de studiezaal bij de archiefdienst.
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
2489 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's ter gelegenheid van opening Carle. C. Conway ...
 
 
Inventaris
23. Aanvulling 2014 vanuit SIED
Fotoalbum
2489 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's ter gelegenheid van opening Carle. C. Conway Laboratorium.Foto's van de feestelijke opening en toespraken van diverse genodigden. o.a. Hr. Verschuren (president commissaris), hr. Nijkamp (adjunct directeur en hoofd laboratorium), Burgemeester Bloemers, Carl.C. Conway, hr. Drijver, hr. Lugt,
Datering:
1952-01-01 - 1952-12-31
Titel:
Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's ter gelegenheid van opening Carle. C. Conway Laboratorium.
Datering eind:
1952-12-31
Formaat:
32 x 25 cm
Datering:
1952-01-01-1952-12-31
Beschrijving vervolg:
o.a. Hr. Verschuren (president commissaris), hr. Nijkamp (adjunct directeur en hoofd laboratorium), Burgemeester Bloemers, Carl.C. Conway, hr. Drijver, hr. Lugt,
Datering begin:
1952-01-01
Oud nummer:
660
Beschrijving:
Foto's van de feestelijke opening en toespraken van diverse genodigden. o.a. Hr. Verschuren (president commissaris), hr. Nijkamp (adjunct directeur en hoofd laboratorium), Burgemeester Bloemers, Carl.C. Conway, hr. Drijver, hr. Lugt,
Aanvraagnummer:
10_SK11_8 : 1417 : 2489
Digitale bestanden:
Alleen te raadplegen in de studiezaal bij de archiefdienst.
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
2480 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met diverse personeelsleden van de Deventer ...
 
 
Inventaris
23. Aanvulling 2014 vanuit SIED
Fotoalbum
2480 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met diverse personeelsleden van de Deventer Produktiebedrijven TDV - 1955 - 1985.Foto's van diverse gebeurtenissen in de bedrijven Deventer Centrum en Deventer Zuid. Zoals Jubilea, toneelvereniging, verkiezingen ondernemingsraad, oefening bedrijfsbrandweer, overzicht diverse afdelingen. Op de foto's o.a. Ab Roelofs, Harrie Vrijman, Klaas Stap, Henk Weenink, Tom Fontein, Kertil, Hans Drees, Tonnie Lemmerman,Goof Vink, Boneschansker, Appie Schemmekes, Rudie Tomasauw, Rika Kelderman, Gerda Alberts, Ellie van Soest, Corrie Peters, Bernard Hollegien, Anton Klein Herenbrink, Wesselink, Corrie Sandorp, Frits Drijver, Mees Struis, Marijke Berendsen, Evert Berendsen, Nico Roosenboom, Anton Cents, Welbergen, Trentelman, Herman Vreeling, Ed Mann, Gerrit Jonker, John Lasthuis, Henk Schimmel, Nico Bolkestein.
Datering:
1955-01-01 - 1985-12-31
Titel:
Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met diverse personeelsleden van de Deventer Produktiebedrijven TDV - 1955 - 1985.
Datering eind:
1985-12-31
Formaat:
22 x 18 cm
Datering:
1955-01-01-1985-12-31
Beschrijving vervolg:
Op de foto's o.a. Ab Roelofs, Harrie Vrijman, Klaas Stap, Henk Weenink, Tom Fontein, Kertil, Hans Drees, Tonnie Lemmerman,Goof Vink, Boneschansker, Appie Schemmekes, Rudie Tomasauw, Rika Kelderman, Gerda Alberts, Ellie van Soest, Corrie Peters, Bernard Hollegien, Anton Klein Herenbrink, Wesselink, Corrie Sandorp, Frits Drijver, Mees Struis, Marijke Berendsen, Evert Berendsen, Nico Roosenboom, Anton Cents, Welbergen, Trentelman, Herman Vreeling, Ed Mann, Gerrit Jonker, John Lasthuis, Henk Schimmel, Nico Bolkestein.
Datering begin:
1955-01-01
Oud nummer:
665
Beschrijving:
Foto's van diverse gebeurtenissen in de bedrijven Deventer Centrum en Deventer Zuid. Zoals Jubilea, toneelvereniging, verkiezingen ondernemingsraad, oefening bedrijfsbrandweer, overzicht diverse afdelingen. Op de foto's o.a. Ab Roelofs, Harrie Vrijman, Klaas Stap, Henk Weenink, Tom Fontein, Kertil, Hans Drees, Tonnie Lemmerman,Goof Vink, Boneschansker, Appie Schemmekes, Rudie Tomasauw, Rika Kelderman, Gerda Alberts, Ellie van Soest, Corrie Peters, Bernard Hollegien, Anton Klein Herenbrink, Wesselink, Corrie Sandorp, Frits Drijver, Mees Struis, Marijke Berendsen, Evert Berendsen, Nico Roosenboom, Anton Cents, Welbergen, Trentelman, Herman Vreeling, Ed Mann, Gerrit Jonker, John Lasthuis, Henk Schimmel, Nico Bolkestein.
Aanvraagnummer:
10_SK12_1 : 1417 : 2480
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
42 Familiealbum van Groningen: Portretalbum vanaf 1891 met leren omslag en kapot beslag, van o.a. Deventenaren. Bevat ...
 
 
Inventaris
Beeldmateriaal
Fotoalbum
42 Familiealbum van Groningen: Portretalbum vanaf 1891 met leren omslag en kapot beslag, van o.a. Deventenaren. Bevat "cartes-de-visite" foto's van relaties van de heer Rudolf van Groningen (1859 Voorst - 1947 Brussel) uit de buurt van Deventer, Twello, Voorst en Brussel. Foto's zijn gemaakt door zeer veel verschillende portretfotografen.
De heer van Groningen was gehuwd met Johanna Roskam en hij was als godsdienstonderwijzer en hulpprediker verbonden aan de Ned.Herv.Gem. in Brussel vanaf 1894.
Datering:
1891-01-01
Auteursrechthouder:
Historisch Centrum Overijssel - vestiging Deventer
Rechthebbende:
Historisch Centrum Overijssel - vestiging Deventer
Categorie:
collectie albums
Materiaal:
Album
Datering:
1891-01-01
Datering opm.:
vanaf 1891
Formaat:
16 x 26 cm
Adres:
Deventer,
Oud nummer:
ALB49
Beschrijving:
Portretalbum vanaf 1891 met leren omslag en kapot beslag, van o.a. Deventenaren. Bevat "cartes-de-visite" foto's van relaties van de heer Rudolf van Groningen (1859 Voorst - 1947 Brussel) uit de buurt van Deventer, Twello, Voorst en Brussel. Foto's zijn gemaakt door zeer veel verschillende portretfotografen.
De heer van Groningen was gehuwd met Johanna Roskam en hij was als godsdienstonderwijzer en hulpprediker verbonden aan de Ned.Herv.Gem. in Brussel vanaf 1894.
Fotograaf:
De Lavieter & Co, Photographes de S.M. Le Roi, La HayePhotographisch Atelier van G.A.H. WinckWed. J. van Koningsveld, Deventer BoterstraatPhotogr. Atelier G.J. van den Berge & Co, buiten de Noordenberg DeventerJ.C. Reesinck Photographisch Atelier Zutphen DeventerM. (Mindert) Scheepstra Deventer Lange BisschopstraatDelboy, Passage 22 Den HaagM. Bosse (Deventer)Ant. C. Reelick, Photograaf ApeldoornPhotographie Artistique M.H. Laddé, AmsterdamP. Clausing jr Deventer, voorheen M. Bosse Hoffotograaf
Aanvraagnummer:
10_SK6_2 : 1365 : 42
Bekijk archieftoegang:
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
2484 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's van waarschijnlijk een feestje van de heer ...
 
 
Inventaris
23. Aanvulling 2014 vanuit SIED
Fotoalbum
2484 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's van waarschijnlijk een feestje van de heer Drijver.Foto's van een geanimeerd samenzijn met diverse mensen. O.a. de heer en mevr. Drijver, de heer Stuit, de heer Lugt en de heer ter Haar, en diverse onbekenden.
Datering:
1960-01-01 - 1969-12-31
Titel:
Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's van waarschijnlijk een feestje van de heer Drijver.
Datering eind:
1969-12-31
Formaat:
25 x 26 cm
Datering:
1960-01-01-1969-12-31
Datering begin:
1960-01-01
Oud nummer:
683
Beschrijving:
Foto's van een geanimeerd samenzijn met diverse mensen. O.a. de heer en mevr. Drijver, de heer Stuit, de heer Lugt en de heer ter Haar, en diverse onbekenden.
Aanvraagnummer:
10_SK12_2 : 1417 : 2484
Digitale bestanden:
Alleen te raadplegen in de studiezaal bij de archiefdienst.
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
2488 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's ter gelegenheid van bezoek Hare Majesteit ...
 
 
Inventaris
23. Aanvulling 2014 vanuit SIED
Fotoalbum
2488 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's ter gelegenheid van bezoek Hare Majesteit Koningin Juliana.Foto's Van bezoek Hare Majesteit Koningin Juliana aan bedrijf Deventer Centrum. Ontvangst en rondleiding door de fabriek en magazijn. Ter gelegenheid van dit bezoek is een speciale trommel gemaakt met de beeltenis van de boot "De groene Draak" en de aangeboden aan de koningin.
Datering:
1958-05-06 - 1958-05-06
Titel:
Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's ter gelegenheid van bezoek Hare Majesteit Koningin Juliana.
Datering eind:
1958-05-06
Formaat:
32 x 25 cm.
Datering:
1958-05-06-1958-05-06
Datering begin:
1958-05-06
Oud nummer:
657
Beschrijving:
Foto's Van bezoek Hare Majesteit Koningin Juliana aan bedrijf Deventer Centrum. Ontvangst en rondleiding door de fabriek en magazijn. Ter gelegenheid van dit bezoek is een speciale trommel gemaakt met de beeltenis van de boot "De groene Draak" en de aangeboden aan de koningin.
Aanvraagnummer:
10_SK11_8 : 1417 : 2488
Digitale bestanden:
Alleen te raadplegen in de studiezaal bij de archiefdienst.
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
2430 Deventer - Album met diverse personeelsleden van de Deventer Productiebedrijven TDV - 1955-1985Foto's van diverse ...
 
 
Inventaris
01. Hoofdkantoor Deventer
01.2. Voorlichting
01.2.1. Voorlichting Algemeen
Fotoalbum
2430 Deventer - Album met diverse personeelsleden van de Deventer Productiebedrijven TDV - 1955-1985Foto's van diverse gebeurtenissen in de bedrijven Deventer Centrum en Deventer Zuid. Zoals Jubilea, Toneelvereniging, Verkiezingen Ondernemingsraad, bezoek Koningin Juliana aan Deventer Centrum, overzicht diverse afdelingen, oefening bedrijfsbrandweer. Op de Foto's o.a. Ab Roelofs, Harrie Vrijman, Klaas Stap, Henk Weenink, Tom Fontein, Kertil, Hans Drees, Tonnie Lemmerman, Goof Vink, Boneschansker, Appie Schemmekes, Rudie Tomasauw, Rika Kelderman, Gerda Albers, Ellie van Soest, Corrie Peters, Bernard Hollegien, Anton Klein Herenbrink, Wesselink, Corrie Sandorp, Drijver, Mees Struis, Marijke Berendsen, Evert Berendsen, Nico Roosenboom, Anton Cents, Welbergen, Trentelman, Herman Vreeling, Ed Mann,
Datering:
1955-01-01 - 1985-12-31
Titel:
Deventer - Album met diverse personeelsleden van de Deventer Productiebedrijven TDV - 1955-1985
Datering eind:
1985-12-31
Formaat:
22 x 18 cm
Datering:
1955-01-01-1985-12-31
Beschrijving vervolg:
Op de Foto's o.a. Ab Roelofs, Harrie Vrijman, Klaas Stap, Henk Weenink, Tom Fontein, Kertil, Hans Drees, Tonnie Lemmerman, Goof Vink, Boneschansker, Appie Schemmekes, Rudie Tomasauw, Rika Kelderman, Gerda Albers, Ellie van Soest, Corrie Peters, Bernard Hollegien, Anton Klein Herenbrink, Wesselink, Corrie Sandorp, Drijver, Mees Struis, Marijke Berendsen, Evert Berendsen, Nico Roosenboom, Anton Cents, Welbergen, Trentelman, Herman Vreeling, Ed Mann,
Datering begin:
1955-01-01
Oud nummer:
664
Beschrijving:
Foto's van diverse gebeurtenissen in de bedrijven Deventer Centrum en Deventer Zuid. Zoals Jubilea, Toneelvereniging, Verkiezingen Ondernemingsraad, bezoek Koningin Juliana aan Deventer Centrum, overzicht diverse afdelingen, oefening bedrijfsbrandweer. Op de Foto's o.a. Ab Roelofs, Harrie Vrijman, Klaas Stap, Henk Weenink, Tom Fontein, Kertil, Hans Drees, Tonnie Lemmerman, Goof Vink, Boneschansker, Appie Schemmekes, Rudie Tomasauw, Rika Kelderman, Gerda Albers, Ellie van Soest, Corrie Peters, Bernard Hollegien, Anton Klein Herenbrink, Wesselink, Corrie Sandorp, Drijver, Mees Struis, Marijke Berendsen, Evert Berendsen, Nico Roosenboom, Anton Cents, Welbergen, Trentelman, Herman Vreeling, Ed Mann,
Aanvraagnummer:
1417 : 2430
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
2487 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's ter gelegenheid 40 jarig bestaan Thomassen en ...
 
 
Inventaris
23. Aanvulling 2014 vanuit SIED
Fotoalbum
2487 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's ter gelegenheid 40 jarig bestaan Thomassen en Drijver.Foto's van de opnieuw met oude machines ingerichte locatie Molenstraat.
Door oud personeelsleden van de Molenstraat werden de machines bemand en nog in oude stijl bussen gemaakt. Te zien op de foto's de Heer en mevr. Drijver, Tinus Kedde, Appie Klein Nagelvoort Herman Asche, Herman Heidenrijk, George Teunisssen, Jaap Breuker, Greta Leferink, Jan Kolkman.
Datering:
1959-12-01 - 1959-12-31
Titel:
Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's ter gelegenheid 40 jarig bestaan Thomassen en Drijver.
Datering eind:
1959-12-31
Datering:
1959-12-01-1959-12-31
Formaat:
33 x 24 cm
Datering begin:
1959-12-01
Beschrijving vervolg:
Te zien op de foto's de Heer en mevr. Drijver, Tinus Kedde, Appie Klein Nagelvoort Herman Asche, Herman Heidenrijk, George Teunisssen, Jaap Breuker, Greta Leferink, Jan Kolkman.
Adres:
[geen plaatsnaam], MolenstraatMolenstraat 19
Oud nummer:
654
Beschrijving:
Foto's van de opnieuw met oude machines ingerichte locatie Molenstraat.
Door oud personeelsleden van de Molenstraat werden de machines bemand en nog in oude stijl bussen gemaakt. Te zien op de foto's de Heer en mevr. Drijver, Tinus Kedde, Appie Klein Nagelvoort Herman Asche, Herman Heidenrijk, George Teunisssen, Jaap Breuker, Greta Leferink, Jan Kolkman.
Aanvraagnummer:
10_SK12_1 : 1417 : 2487
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
2486 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's firma Haustrup, Odense Denemarken.Foto's van ...
 
 
Inventaris
23. Aanvulling 2014 vanuit SIED
Fotoalbum
2486 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's firma Haustrup, Odense Denemarken.Foto's van bijeenkomst van de firma's Platmanufaktur (Zweden), Schmalbach (Duitsland), Sobemi (België) en Thomassen en Drijver. O.a. de heer en mevr. Haustrup (Haustrup), de heer en mevr. Drijver (T en D), heer Munte (Schmalbach), hr Walsch (T en D), heer en mevr. W. Heymans (Sobemi),
Datering:
1955-06-05 - 1955-06-05
Titel:
Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's firma Haustrup, Odense Denemarken.
Datering eind:
1955-06-05
Formaat:
23 x 15 cm.
Datering:
1955-06-05-1955-06-05
Beschrijving vervolg:
O.a. de heer en mevr. Haustrup (Haustrup), de heer en mevr. Drijver (T en D), heer Munte (Schmalbach), hr Walsch (T en D), heer en mevr. W. Heymans (Sobemi),
Datering begin:
1955-06-05
Oud nummer:
659
Beschrijving:
Foto's van bijeenkomst van de firma's Platmanufaktur (Zweden), Schmalbach (Duitsland), Sobemi (België) en Thomassen en Drijver. O.a. de heer en mevr. Haustrup (Haustrup), de heer en mevr. Drijver (T en D), heer Munte (Schmalbach), hr Walsch (T en D), heer en mevr. W. Heymans (Sobemi),
Aanvraagnummer:
10_SK12_2 : 1417 : 2486
Digitale bestanden:
Alleen te raadplegen in de studiezaal bij de archiefdienst.
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
102 Cartes-de-visite album Cellarius-Ten Velde: Album met groene stoffen omslag en fraai beslag. Verzameling ...
 
 
Inventaris
Beeldmateriaal
Fotoalbum
102 Cartes-de-visite album Cellarius-Ten Velde: Album met groene stoffen omslag en fraai beslag. Verzameling cartes-de-visites (portretfoto's) gemaakt door veelal Deventer fotografen, zoals Hekkert, Rutgers, Van den Berge, etc. De afgebeelde personen zijn in ieder geval een aantal leden van de familie Cellarius uit Colmschate en waarschijnlijk van het echtpaar Birnie. Het album behoorde toe aan Mevr. A. (Antonia) Cellerius-ten Velde geboren 12-10-1873, die in dienst geweest is bij de familie Birnie als huishoudster.
Datering:
1880-01-01 - 1930-01-01
Auteursrechthouder:
Public Domain
Formaat:
28 x 22 cm
Rechthebbende:
Public Domain
Datering:
1880-01-01-1930-01-01
Materiaal:
Album
Beschrijving:
Album met groene stoffen omslag en fraai beslag. Verzameling cartes-de-visites (portretfoto's) gemaakt door veelal Deventer fotografen, zoals Hekkert, Rutgers, Van den Berge, etc. De afgebeelde personen zijn in ieder geval een aantal leden van de familie Cellarius uit Colmschate en waarschijnlijk van het echtpaar Birnie. Het album behoorde toe aan Mevr. A. (Antonia) Cellerius-ten Velde geboren 12-10-1873, die in dienst geweest is bij de familie Birnie als huishoudster.
Fotograaf:
Rutgers, J.H. (Deventer)Photogr. Atelier G.J. van den Berge & Co, buiten de Noordenberg DeventerFoto D. Hekkert
Aanvraagnummer:
10_SK6_2 : 1365 : 102
Bekijk archieftoegang:
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
2483 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's van eerste International Technical Conference ...
 
 
Inventaris
23. Aanvulling 2014 vanuit SIED
Fotoalbum
2483 Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's van eerste International Technical Conference meeting.De eerste ITC meeting op 10 oktober 1949 is gehouden in Parijs. Etablissements J.J. Carnaud et Forges de Basse-Indre. De volgende bedrijven hebben hier aan deelgenomen.
Carnaud Frankrijk:
de heren Petin, Francois-Ponce, Aeschinkelmann, Cheftel, Delbos, Drilhon, Jeanneau, Lefebre, Mariani, Monvoisin, en de Vathaire.
Continantal Can Company U.S.A.:
de heren Conway, Weinland, Bloedorn, Henchert en Flugge.
The Metal Box Company, Great Britain:
de heren Butler, Hall, Lee, Massey, Sanders en Stuchberry.
Platmanufaktur, Sweden:
de heren Haggard, Jakobsen.
Sobemi, Belgium:
de heren Paul Heymans, Walter Heymans, Willy Heymans, A. de Clerck, G. de Clerck.
Thomassen en Drijver:
de heren Drijver, Lugt en Nijkamp. Prive-album van de heer Frits Drijver.
Datering:
1949-10-10 - 1949-10-10
Titel:
Deventer - Thomassen en Drijver Verblifa (TDV) - Album met foto's van eerste International Technical Conference meeting.
Datering eind:
1949-10-10
Formaat:
31 x 24 cm
Datering:
1949-10-10-1949-10-10
Beschrijving vervolg:
Prive-album van de heer Frits Drijver.
Datering begin:
1949-10-10
Oud nummer:
655
Beschrijving:
De eerste ITC meeting op 10 oktober 1949 is gehouden in Parijs. Etablissements J.J. Carnaud et Forges de Basse-Indre. De volgende bedrijven hebben hier aan deelgenomen.
Carnaud Frankrijk:
de heren Petin, Francois-Ponce, Aeschinkelmann, Cheftel, Delbos, Drilhon, Jeanneau, Lefebre, Mariani, Monvoisin, en de Vathaire.
Continantal Can Company U.S.A.:
de heren Conway, Weinland, Bloedorn, Henchert en Flugge.
The Metal Box Company, Great Britain:
de heren Butler, Hall, Lee, Massey, Sanders en Stuchberry.
Platmanufaktur, Sweden:
de heren Haggard, Jakobsen.
Sobemi, Belgium:
de heren Paul Heymans, Walter Heymans, Willy Heymans, A. de Clerck, G. de Clerck.
Thomassen en Drijver:
de heren Drijver, Lugt en Nijkamp. Prive-album van de heer Frits Drijver.
Aanvraagnummer:
10_SK12_2 : 1417 : 2483
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
4459 Stereofoto met opname van onbekende panden in Deventer
 
 
Erfgoedstuk
Foto
4459 Stereofoto met opname van onbekende panden in Deventer
Datering:
1870 - 1890
Datering begin:
1870
Datering opm.:
Datering is een schatting
Voorwaarden voor gebruik:
PDM 1.0 Geen auteursrecht
Datering eind:
1890
Fotograaf:
[H. Nieuwenhuis Jr.]H. Nieuwenhuis;
Beschrijving:
Stereofoto met opname van onbekende panden in Deventer
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
4458 Stereofoto met opname van vermoedelijk Huis Stoffel in aanbouw in Deventer
 
 
Erfgoedstuk
Foto
4458 Stereofoto met opname van vermoedelijk Huis Stoffel in aanbouw in Deventer
Datering:
1870 - 1890
Datering begin:
1870
Datering opm.:
Datering is een schatting
Voorwaarden voor gebruik:
PDM 1.0 Geen auteursrecht
Datering eind:
1890
Fotograaf:
[H. Nieuwenhuis Jr.]H. Nieuwenhuis;
Beschrijving:
Stereofoto met opname van vermoedelijk Huis Stoffel in aanbouw in Deventer
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
4457 Stereofoto met opname van de Smedenstraat in Deventer
 
 
Erfgoedstuk
Foto
4457 Stereofoto met opname van de Smedenstraat in Deventer
Datering:
1870 - 1890
Datering begin:
1870
Datering opm.:
Datering is een schatting
Datering eind:
1890
Voorwaarden voor gebruik:
PDM 1.0 Geen auteursrecht
Adres:
Deventer, Smedenstraat
Fotograaf:
[H. Nieuwenhuis Jr.]H. Nieuwenhuis;
Beschrijving:
Stereofoto met opname van de Smedenstraat in Deventer
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
4456 Stereofoto met opname van de Graaf van Burenstraat in Deventer
 
 
Erfgoedstuk
Foto
4456 Stereofoto met opname van de Graaf van Burenstraat in Deventer
Datering:
1870 - 1890
Datering begin:
1870
Datering opm.:
Datering is een schatting
Datering eind:
1890
Voorwaarden voor gebruik:
PDM 1.0 Geen auteursrecht
Adres:
Deventer, Graaf van Burenstraat
Fotograaf:
[H. Nieuwenhuis Jr.]H. Nieuwenhuis;
Beschrijving:
Stereofoto met opname van de Graaf van Burenstraat in Deventer
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3558 Deventer - Piet van Donkplein 1 - De SchegBouw van het sportcomplex de Scheg in Colmschate.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3558 Deventer - Piet van Donkplein 1 - De SchegBouw van het sportcomplex de Scheg in Colmschate.
Datering:
1992-01-01 - 1992-12-31
Titel:
Deventer - Piet van Donkplein 1 - De Scheg
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering eind:
1992-12-31
Datering begin:
1992-01-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
Dev 92-6
Beschrijving:
Bouw van het sportcomplex de Scheg in Colmschate.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3558
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3557 Deventer - Piet van Donkplein 1 - De SchegBouw van het sportcomplex de Scheg in Colmschate.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3557 Deventer - Piet van Donkplein 1 - De SchegBouw van het sportcomplex de Scheg in Colmschate.
Datering:
1992-01-01 - 1992-12-31
Titel:
Deventer - Piet van Donkplein 1 - De Scheg
Datering eind:
1992-12-31
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1992-01-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
Dev 92-5
Beschrijving:
Bouw van het sportcomplex de Scheg in Colmschate.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3557
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3556 Deventer - Piet van Donkplein 1 - De SchegBouw van het sportcomplex de Scheg in Colmschate.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3556 Deventer - Piet van Donkplein 1 - De SchegBouw van het sportcomplex de Scheg in Colmschate.
Datering:
1992-01-01 - 1992-12-31
Titel:
Deventer - Piet van Donkplein 1 - De Scheg
Datering eind:
1992-12-31
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1992-01-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
Dev 92-4
Beschrijving:
Bouw van het sportcomplex de Scheg in Colmschate.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3556
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3555 Deventer - Piet van Donkplein 1 - De SchegBouw van het sportcomplex de Scheg in Colmschate.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3555 Deventer - Piet van Donkplein 1 - De SchegBouw van het sportcomplex de Scheg in Colmschate.
Datering:
1992-01-01 - 1992-12-31
Titel:
Deventer - Piet van Donkplein 1 - De Scheg
Datering eind:
1992-12-31
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1992-01-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
Dev 92-3
Beschrijving:
Bouw van het sportcomplex de Scheg in Colmschate.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3555
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3554 Deventer - Het SworminkEerste piketten voor de nieuwbouwwijk van Het Swormink najaar 1991.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3554 Deventer - Het SworminkEerste piketten voor de nieuwbouwwijk van Het Swormink najaar 1991.
Datering:
1991-09-01 - 1991-11-30
Titel:
Deventer - Het Swormink
Datering eind:
1991-11-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1991-09-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
Dev 92-2
Beschrijving:
Eerste piketten voor de nieuwbouwwijk van Het Swormink najaar 1991.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3554
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3553 Deventer - Pothoofd - silo KapellePlaatsen van springladingen en het laten springen van de eerste silo van Kapelle ...
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3553 Deventer - Pothoofd - silo KapellePlaatsen van springladingen en het laten springen van de eerste silo van Kapelle aan het Pothoofd. Dia genomen vanaf de overzijde van de IJssel.
Datering:
1973-01-01 - 1973-12-31
Titel:
Deventer - Pothoofd - silo Kapelle
Datering eind:
1973-12-31
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1973-01-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D1-10
Beschrijving:
Plaatsen van springladingen en het laten springen van de eerste silo van Kapelle aan het Pothoofd. Dia genomen vanaf de overzijde van de IJssel.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3553
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3552 Deventer - Pothoofd - silo KapellePlaatsen van springladingen en het laten springen van de eerste silo van Kapelle ...
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3552 Deventer - Pothoofd - silo KapellePlaatsen van springladingen en het laten springen van de eerste silo van Kapelle aan het Pothoofd. Dia genomen vanaf de overzijde van de IJssel.
Datering:
1973-01-01 - 1973-12-31
Titel:
Deventer - Pothoofd - silo Kapelle
Datering eind:
1973-12-31
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1973-01-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D1-9
Beschrijving:
Plaatsen van springladingen en het laten springen van de eerste silo van Kapelle aan het Pothoofd. Dia genomen vanaf de overzijde van de IJssel.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3552
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3551 Deventer - Pothoofd - silo KapellePlaatsen van springladingen en het laten springen van de eerste silo van Kapelle ...
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3551 Deventer - Pothoofd - silo KapellePlaatsen van springladingen en het laten springen van de eerste silo van Kapelle aan het Pothoofd. Dia genomen vanaf de overzijde van de IJssel.
Datering:
1973-01-01 - 1973-12-31
Titel:
Deventer - Pothoofd - silo Kapelle
Datering eind:
1973-12-31
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1973-01-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D1-8
Beschrijving:
Plaatsen van springladingen en het laten springen van de eerste silo van Kapelle aan het Pothoofd. Dia genomen vanaf de overzijde van de IJssel.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3551
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3550 Deventer - Pothoofd - silo KapellePlaatsen van springladingen en het laten springen van de eerste silo van Kapelle ...
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3550 Deventer - Pothoofd - silo KapellePlaatsen van springladingen en het laten springen van de eerste silo van Kapelle aan het Pothoofd. Dia genomen vanaf de overzijde van de IJssel.
Datering:
1973-01-01 - 1973-12-31
Titel:
Deventer - Pothoofd - silo Kapelle
Datering eind:
1973-12-31
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1973-01-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D1-7
Beschrijving:
Plaatsen van springladingen en het laten springen van de eerste silo van Kapelle aan het Pothoofd. Dia genomen vanaf de overzijde van de IJssel.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3550
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3549 Deventer - Pothoofd - silo KapellePlaatsen van springladingen en het laten springen van de eerste silo van Kapelle ...
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3549 Deventer - Pothoofd - silo KapellePlaatsen van springladingen en het laten springen van de eerste silo van Kapelle aan het Pothoofd. Dia genomen vanaf de overzijde van de IJssel.
Datering:
1973-01-01 - 1973-12-31
Titel:
Deventer - Pothoofd - silo Kapelle
Datering eind:
1973-12-31
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1973-01-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D1-6
Beschrijving:
Plaatsen van springladingen en het laten springen van de eerste silo van Kapelle aan het Pothoofd. Dia genomen vanaf de overzijde van de IJssel.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3549
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3548 Deventer - Pothoofd - silo KapellePlaatsen van springladingen en het laten springen van de eerste silo van Kapelle ...
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3548 Deventer - Pothoofd - silo KapellePlaatsen van springladingen en het laten springen van de eerste silo van Kapelle aan het Pothoofd. Dia genomen vanaf de overzijde van de IJssel.
Datering:
1973-01-01 - 1973-12-31
Titel:
Deventer - Pothoofd - silo Kapelle
Datering eind:
1973-12-31
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1973-01-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D1-5
Beschrijving:
Plaatsen van springladingen en het laten springen van de eerste silo van Kapelle aan het Pothoofd. Dia genomen vanaf de overzijde van de IJssel.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3548
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3547 Deventer - SpoorbrugGezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3547 Deventer - SpoorbrugGezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
Datering:
1982-03-01 - 1982-04-30
Titel:
Deventer - Spoorbrug
Datering eind:
1982-04-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1982-03-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D2-51
Beschrijving:
Gezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3547
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3546 Deventer - SpoorbrugGezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3546 Deventer - SpoorbrugGezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
Datering:
1982-03-01 - 1982-04-30
Titel:
Deventer - Spoorbrug
Datering eind:
1982-04-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1982-03-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D2-50
Beschrijving:
Gezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3546
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3545 Deventer - SpoorbrugGezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3545 Deventer - SpoorbrugGezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
Datering:
1982-03-01 - 1982-04-30
Titel:
Deventer - Spoorbrug
Datering eind:
1982-04-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1982-03-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D2-49
Beschrijving:
Gezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3545
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3544 Deventer - SpoorbrugGezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3544 Deventer - SpoorbrugGezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
Datering:
1982-03-01 - 1982-04-30
Titel:
Deventer - Spoorbrug
Datering eind:
1982-04-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1982-03-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D2-48
Beschrijving:
Gezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3544
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3543 Deventer - SpoorbrugGezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3543 Deventer - SpoorbrugGezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
Datering:
1982-03-01 - 1982-04-30
Titel:
Deventer - Spoorbrug
Datering eind:
1982-04-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1982-03-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D2-47
Beschrijving:
Gezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3543
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3542 Deventer - SpoorbrugGezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3542 Deventer - SpoorbrugGezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
Datering:
1982-03-01 - 1982-04-30
Titel:
Deventer - Spoorbrug
Datering eind:
1982-04-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1982-03-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D2-46
Beschrijving:
Gezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3542
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3541 Deventer - SpoorbrugGezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3541 Deventer - SpoorbrugGezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
Datering:
1982-03-01 - 1982-04-30
Titel:
Deventer - Spoorbrug
Datering eind:
1982-04-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1982-03-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D2-45
Beschrijving:
Gezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3541
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3540 Deventer - SpoorbrugGezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3540 Deventer - SpoorbrugGezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
Datering:
1982-03-01 - 1982-04-30
Titel:
Deventer - Spoorbrug
Datering eind:
1982-04-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1982-03-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D2-44
Beschrijving:
Gezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3540
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3539 Deventer - SpoorbrugGezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3539 Deventer - SpoorbrugGezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
Datering:
1982-03-01 - 1982-04-30
Titel:
Deventer - Spoorbrug
Datering eind:
1982-04-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1982-03-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D2-42
Beschrijving:
Gezicht vanaf de nieuwe spoorbrug.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3539
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3538 Deventer - SpoorbrugInvaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3538 Deventer - SpoorbrugInvaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
Datering:
1982-03-01 - 1982-04-30
Titel:
Deventer - Spoorbrug
Datering eind:
1982-04-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1982-03-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D2-41
Beschrijving:
Invaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3538
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3537 Deventer - SpoorbrugInvaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3537 Deventer - SpoorbrugInvaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
Datering:
1982-03-01 - 1982-04-30
Titel:
Deventer - Spoorbrug
Datering eind:
1982-04-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1982-03-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D2-40
Beschrijving:
Invaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3537
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3536 Deventer - SpoorbrugInvaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3536 Deventer - SpoorbrugInvaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
Datering:
1982-03-01 - 1982-04-30
Titel:
Deventer - Spoorbrug
Datering eind:
1982-04-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1982-03-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D2-39
Beschrijving:
Invaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3536
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3535 Deventer - SpoorbrugInvaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3535 Deventer - SpoorbrugInvaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
Datering:
1982-03-01 - 1982-04-30
Titel:
Deventer - Spoorbrug
Datering eind:
1982-04-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1982-03-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D2-38
Beschrijving:
Invaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3535
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3534 Deventer - SpoorbrugInvaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3534 Deventer - SpoorbrugInvaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
Datering:
1982-03-01 - 1982-04-30
Titel:
Deventer - Spoorbrug
Datering eind:
1982-04-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1982-03-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D2-37
Beschrijving:
Invaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3534
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3533 Deventer - SpoorbrugInvaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3533 Deventer - SpoorbrugInvaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
Datering:
1982-03-01 - 1982-04-30
Titel:
Deventer - Spoorbrug
Datering eind:
1982-04-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1982-03-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D2-36
Beschrijving:
Invaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3533
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3532 Deventer - SpoorbrugInvaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3532 Deventer - SpoorbrugInvaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
Datering:
1982-03-01 - 1982-04-30
Titel:
Deventer - Spoorbrug
Datering eind:
1982-04-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1982-03-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D2-35
Beschrijving:
Invaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3532
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3531 Deventer - SpoorbrugInvaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3531 Deventer - SpoorbrugInvaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
Datering:
1982-03-01 - 1982-04-30
Titel:
Deventer - Spoorbrug
Datering eind:
1982-04-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1982-03-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D2-34
Beschrijving:
Invaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3531
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3530 Deventer - SpoorbrugInvaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3530 Deventer - SpoorbrugInvaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
Datering:
1982-03-01 - 1982-04-30
Titel:
Deventer - Spoorbrug
Datering eind:
1982-04-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1982-03-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D2-33
Beschrijving:
Invaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3530
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3529 Deventer - SpoorbrugInvaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3529 Deventer - SpoorbrugInvaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
Datering:
1982-03-01 - 1982-04-30
Titel:
Deventer - Spoorbrug
Datering eind:
1982-04-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1982-03-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D2-32
Beschrijving:
Invaren en plaatsen van de nieuwe spoorbrug naast de Catherine Millerbrug.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3529
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
3528 Deventer - SpoorbrugHoog water IJssel voorjaar 1982.
 
 
Erfgoedstuk
Foto
3528 Deventer - SpoorbrugHoog water IJssel voorjaar 1982.
Datering:
1982-03-01 - 1982-06-30
Titel:
Deventer - Spoorbrug
Datering eind:
1982-06-30
Materiaal:
chromogeen/kleur
Datering begin:
1982-03-01
Formaat:
5 x 5 cm
Oud nummer:
D2-28
Beschrijving:
Hoog water IJssel voorjaar 1982.
Aanvraagnummer:
10_DK2_3 : 1530 : 3528
Organisatie: Stadsarchief Deventer
 
 
 
Pagina: 1
 • vorige | 
 • 1 | 
 • 2 | 
 • 3 | 
 • 4 | 
 • 5 | 
 • 6 | 
 • 7 | 
 • 8 | 
 • ... | 
 • volgende
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS