Terug naar het overzicht

Workshop museale module OpenAtlantis

Werk jij al met het collectieregistratiesysteem OpenAtlantis op MijnStadMijnDorp en wil je graag je geheugen opfrissen? Of heb je als vereniging of museum interesse om jouw museale collectie via OpenAtlantis toegankelijk te maken? Sluit dan aan bij deze workshop. ICT-bedrijf DeventIT zal je wegwijs maken in OpenAtlantis en stap voor stap uitleggen hoe jij je museale collectie op een duurzame wijze veilig kunt stellen en kunt beschrijven in het collectieregistratiesysteem. Erfgoedinstellingen in Overijssel kunnen kosteloos gebruik maken van MijnStadMijnDorp en OpenAtlantis.

Doelgroep
Medewerkers en vrijwilligers van (historische) verenigingen en musea in Overijssel met een eigen collectie.

Praktische zaken
Datum: woensdag 20 januari 2021
Tijd: 10:00 tot 14.00 uur, inclusief pauzes

De workshop wordt online gegeven. Je ontvangt voorafgaand per mail de online uitnodiging. Je hebt tijdens de online workshop een pc, laptop, tablet of eventueel smartphone nodig met minimaal een microfoon en liefst ook een videofunctie.

Meld je via onderstaand formulier aan voor de workshop. Zit de workshop volgeboekt, maar wil je op de reservelijst geplaatst worden? Mail dan jouw gegevens, titel en datum van de workshop naar contacthco@historischcentrumoverijssel.nl