Terug naar het overzicht

Workshop beeldmodule OpenAtlantis

Werkt u al met het collectieregistratiesysteem OpenAtlantis op MijnStadMijnDorp en wilt u graag uw geheugen opfrissen? Of heeft u als vereniging of als museum interesse om uw beeldcollectie (foto’s, prentbriefkaarten etc.) via OpenAtlantis toegankelijk te maken? Sluit dan aan bij deze workshop. ICT-bedrijf DEVENTit zal u wegwijs maken in OpenAtlantis en stap voor stap uitleggen hoe u uw collectie op een duurzame wijze veilig kunt stellen en kunt beschrijven in het collectieregistratiesysteem. Erfgoedinstellingen in Overijssel kunnen kosteloos gebruik maken van MijnStadMijnDorp en OpenAtlantis.

Doelgroep
Medewerkers en vrijwilligers van (historische) verenigingen en musea in Overijssel met een eigen collectie.

Praktische zaken
Datum: vrijdag 4 december 2020
Tijd: 10:00 tot 14.00 uur, inclusief pauzes

De workshop wordt online gegeven. U ontvangt voorafgaand per mail de online uitnodiging. U heeft tijdens de online workshop een pc, laptop, tablet of eventueel smartphone nodig met minimaal een microfoon en liefst ook een videofunctie.

Meld u via onderstaand formulier aan voor de workshop. Zit de workshop volgeboekt, maar wilt u op de reservelijst geplaatst worden? Mail dan uw gegevens, titel en datum van de workshop naar contacthco@historischcentrumoverijssel.nl

  • Heeft u vragen of opmerkingen die u graag tijdens de workshop behandeld ziet worden? Vermeld deze dan hier.